איזור גידול: Ethiopia Guji
גובה גידול: 1900-2200 מ’ מעל פני הים
זן הקפה: heirloom
שיטת עיבוד – ANAEROBIC WASHED
הקפה מורכב מאד, חלק ומאוזן בפה.
תחושת הפה תוססת, הגוף מלא.
לקפה ארומה מתוקה של פירות, קקאו ושוקולד.
החמיצות מובחנת, אלגנטית, משולבת במתיקות פרי.
הטעם מורכב וניתן לחוש בקקאו, פירות יער (דובדבנים בשלים, דומדמניות), אפרסק ואף רמז לתבלינים.
שארית הטעם ארוכה ונעימה, פירותית.
דרגת קליה – בהירה-בינונית.
הקפה מעולה לאספרסו, פילטר-DRIP , אירופרס, פלנג'ר וסיפון (קפה וואקום).
על הקפה:
איזור גוג'י ידוע בשל תנאי חקלאות הקפה המושלמים שלו.
תחנת Dimtu הוקמה בשנת 2019 ושוכנת לא רחוק מהעיר Hambela באזור גוג'י.
פירות הקפה מגיעים מחקלאים בסביבה אשר מספקים דובדבנים ישירות לתחנת העיבוד.
תחנת עיבוד זו מכינה גם קפה שטוף וגם טבעי ואף עיבודי התססה חדשניים.
הקפה הזה נקטף בקטיף ידני ואז מתסיסים את הפירות בתוך מיכלים למשך 6 ימים.
לאחר מכן הקפה נשטף ואז מונח לייבוש על מיטות אפריקאיות.
דרגת קליה – בהירה-בינונית.
הקפה מעולה לאספרסו, פילטר-DRIP , אירופרס, פלנג'ר וסיפון (קפה וואקום).
*המחיר ל-100 גרם = 15 ש"ח