קפה איכותי ביותר המגיע מאיזור Mogiana בברזיל.
זהו אזור גידול ייחודי הידוע בייצור קפה ערביקה איכותי.
הקפה גדל בגובה 800-1200 מטר מעל פני הים.
האזור מאופיין במיקרו – אקלים ייחודי ובגובה, התורמים לפרופיל הטעם הייחודי של הקפה.
הקפה הגדל באיזור זה ידוע במתיקותו, בגוף המלא ובתווי השוקולד והאגוזים שלו. לעתים קרובות הוא מתואר כבעל טעם לוואי חלק ומתמשך.
הקפה המגיע ממנו בולט במורכבות ואיכות יוצאי דופן.
הקפה נקטף בקטיף ידני ומעובד בתהליך NATURAL PULPED.
בתהליך זה מסירים את קליפת דובדבן הקפה אך משאירים את הריר (השכבה הדביקה והפירותית) על הפול במהלך הייבוש. שיטה זו מגשרת על הפער בין עיבוד יבש לרטוב, וכתוצאה מכך נוצר קפה בעל פרופיל טעם ייחודי שהוא מתוק יותר מקפה שטוף אך עם צלילות רבה יותר מקפה טבעי.
תהליך זה פופולרי בברזיל ונוטה לייצר קפה במתיקות, גוף ואיזון מעולים.
לקפה ארומה חזקה של קקאו עם רמזים של פירות.
הקפה מאוזן מאד, הגוף בינוני ותחושת הפה נעימה וקטיפתית.
החמיצות נמוכה משולבת במתיקות נעימה מאוד.
בטעם ניתן לחוש בשוקולד, קקאו, פירות יער ופירות הדר עם רקע של אגוזי לוז וקרמל.
שארית הטעם ארוכה ונעימה.
דרגת הקליה – בינונית.
הקפה מתאים מאד לאספרסו, קפוצ'ינו, מקינטה ובריקה ופלנג'ר.
*המחיר ל-100 גרם = 17.5 ש"ח